Skip to main content

Beste beslissing die we hebben genomen als voorbereiding op de bevalling!

De tips die ze geven werken echt tijdens je bevalling!

We hebben de cursus echt als ontzettend fijn ervaren. Vooral het feit dat je beiden dezelfde informatie hebt gaf ons allebei een vertrouwd gevoel!

Het was erg informatief, maar bovenal doorbrak het, het clichรฉ beeld van een bevallingscursus (โ€œpufcursusโ€) waar mijn man dus echt geen zin in had ๐Ÿ˜‰

Leerzame, nuchtere en leuke cursus die ook gericht is op de partner!
Hij heeft zich geen moment nutteloos gevoeld tijdens de bevalling....

Deel ook jullie ervaringen met Prettig Bevallen

Gastenboek Prettig Bevallen, lees en deel ervaringen van prettig bevallen

 
 
 
 
 
 
Alle velden met * zijn verplicht, alleen wij zien je e-mailadres.
4 berichten.
Maaike schreef op mei 21, 2024 om 12:10 pm
Samen met mijn partner heb ik deze cursus gevolgd. We verwachten ons eerste kindje dus alles is nieuw. Wat fijn was aan deze cursus is dat wij hem ook privรฉ konden volgen. We kregen duidelijke informatie waar we echt wat aan hadden. Hierdoor waren we goed voorbereid op de bevalling en ik heb veel gehad aan de technieken die mij werden aangeleerd. Maar ook mijn partner wist nu beter wat hem te wachten stond waardoor hij mij goed kon steunen en begeleiden tijdens de bevalling. Ik had er alle vertrouwen in na de cursus. Ik ben erg blij dat wij deze cursus vooraf gevolgd hebben en ik raad hem ook zeker aan. Nogmaals bedankt.
Omara Janse uit Den Bosch schreef op maart 30, 2024 om 10:01 am
We zijn opgegeven door mijn vriend aangezien ik dacht deze cursus niet nodig te hebben. Nooit hieraan gedacht doordat ik al moeder ben van twee kinderen. Maar jeetje wat een goede beslissing van hem. De cursus heeft ons echt geholpen om beter voorbereid de bevalling in te gaan straks. Ik heb me nooit gerealiseerd dat hij me straks bijvoorbeeld kan gaan helpen om te puffen als de weeรซn komen. Hoe fijn om me zo nog beter te kunnen ondersteunen en het echt samen te doen. Onze cursusbegeleidster was echt heel fijn. Er was een goede interactie met de andere stelletjes tijdens de cursus. Goed gedaan!
Ik begrijp eigenlijk niet waarom deze cursus niet gewoon standaard wordt aangeboden door verzekeraars en andere zorginstanties. Zo jammer om onnodig onwetend de bevalling in te gaan.
Maaike schreef op februari 23, 2024 om 11:19 am
Het was een prettige bevalling. De korte duur betekende (voor mij althans) minder pijn. Ook had ik toch het gevoel dat ik beter voorbereid was, en daardoor geen โ€œfoutenโ€ maakte zoals de met de vorige bevalling.

Ik ben blij met de cursus, het was erg informatief, maar bovenal doorbrak het, het clichรฉ beeld van een bevallingscursus (โ€œpufcursusโ€) waar mijn man dus echt geen zin in had ๐Ÿ˜‰

Alsnog bedankt!
Maaike
Sander uit Den Bosch schreef op februari 3, 2024 om 12:26 pm
Als medicus denk je al veel te weten over een bevalling. Deze cursus heeft mij geleerd dat je als aankomende vader je op hele andere dingen moet voorbereiden, met veel handige tips & tricks!

 

Voor reviews van eerdere jaren, zie onderstaande links.
2023 ย ย  2022ย  ย 2021 ย 2020

Groetjes Team Prettig Bevallen

Nog steeds niet overtuigd?

We staan je natuurlijk graag te woord om alle vragen te beantwoorden en kennis te maken! Stuur gerust een mailtje of bel ons op 06 5362 5115

Adres

Zonnebos 3

5263 EX

Vught, NL